Tjenester & Priser

Telefonclairvoyance - 30 minutter: 600,- 45 minutter: 800,-
Inden vores samtale, bedes du venligst sende mig de spørgsmål du synes jeg skal gå i dybden med, så jeg kan forberede en god og ærlig læsning til dig. Hermed må du også meget gerne vedhæfte et foto af dig selv.

Privat Sitting - Privat clairvoyance sitting a' 60 minutter: 1000,-
Ved en privat sitting, kommer du hjem til mig. Jeg byder på kaffe/te/andet, og jeg laver en clairvoyance på dig. Måske er der en afdød du vil have kontakt til, måske skal vi tale karriere eller kærlighed? Vi kan heldigvis nå flere emner på 60 minutter.

Tarotlæsning kan også foregå på video eller på skrift (sendt via Messenger eller e-mail):

Karriere læsning: 550,-
En karriere læsning kan omhandle dit livsformål. Du er altid velkommen til at stille direkte spørgsmål i karrierelæsningen. Eksempler: Hvilken vej bør jeg gå? Hvilket job venter på mig? Hvordan vil det gå mine projekter?

Lille kærlighedslæsning: 400,-
Du stiller 3 spørgsmål, og sender dem min vej. Eksempler: Hvor fører dette forhold hen? Hvad føler personen for mig? Hvad er personens intention?

Stor kærlighedslæsning: 550,-
Frygt & håb i forholdet, intentioner, følelser, fremtid + gode råd.

Frilæsning: 400,-
I en fri læsning dykker jeg frit ind i budskaber der skal ud til dig. Beskeder fra dine skytsengle, dit højeste selv mm. Derudover er du altid velkommen til at skrive til mig, forklare din situation – og så kan vi sammen finde ud af hvad din læsning skal have fokus på.

Tidligere liv & karma læsning: 450,- 
I sådan en læsning dykker jeg ind i tidligere liv hos dig, for at se nuværende blokader, udfordringer, længsler og meget mere.

Afdød kontakt: 450,- 
Ved afdød kontakt, går jeg meget dybt og ydmygt ind i den der ønsker at tale til dig. Måske er det en du allerede ved hvem er - måske er det en du slet ikke havde forestillet dig. Budskaberne skal i hvert fald nok finde sin vej ud til dig gennem clairvoyancen.